Ґудзик – амулет, як засіб зняття стресу

Ґудзики – амулети були поширеним явищем в українській культурі. Вони були символом захисту та удачі. Ґудзик часто робили з дерева, металу або кераміки. Вони могли бути різної форми та розміру.

На майстерці від бібліотекарки Людмили Шкарапути у нашого колективу ґудзики – амулети стали засобом психологічного розвантаження. Ми створювали оберіг та мали можливість поспілкуватися та відірватися від повсякденних тривог і негативу.

Міністерство освіти і науки України запустило інформаційну кампанію «Профільна – реформа старшої школи». Мета кампанії – поінформувати батьків, учнів і широку громадськість про цілі реформи, суть змін та етапи впровадження. Більш детально дізнатись про реформу можна на сайті Міністерства освіти і науки України.

Щороку 29 вересня ми згадуємо трагедію, яка назавжди залишила глибокий слід в історії людства. Бабин Яр — це символ жахливих злочинів проти людяності, місце болю і втрат, де тисячі невинних людей були знищені лише за їхню національність, віру або переконання. Серед загиблих — євреї, роми, українці, військовополонені, люди різних національностей і релігій. Ми вшановуємо пам’ять […]

У новому 2024/2025 навчальному році, а саме 20.09.2024, відбулась перша зустріч педагогічних працівників ліцею у рамках проєкту “Завжди поруч”. На якій було обговорено ряд найважливіших питань щодо збереження власного психічного здоров’я у надскладних умовах невизначеності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x