Затверджено перелік громад за рівнем ризику в системі освіти

Міністерство освіти і науки України затвердило перелік територіальних громад за рівнем ризику безпеки в системі освіти.

Цей перелік ґрунтується на основі Методики оцінювання ризиків, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 2 серпня 2024 року № 866. Детальніше про методику і що означає кожен із рівнів, — читайте тут.

Таке зонування  допоможе враховувати безпекові ризики під час розроблення освітніх політик, вибору місць для укриттів та відновлення очного або змішаного навчання.

З переліком громад можна ознайомитися на спеціально створеному дашборді за покликанням.

У новому 2024/2025 навчальному році, а саме 20.09.2024, відбулась перша зустріч педагогічних працівників ліцею у рамках проєкту “Завжди поруч”. На якій було обговорено ряд найважливіших питань щодо збереження власного психічного здоров’я у надскладних умовах невизначеності.

Національним агентством України з питань державної служби спільно з Вищою школою публічного управління створено освітній серіал про історію українського державотворення «Українські герої та героїні: від минулого до сьогодення». Сцени фільму знімалися на історичних локаціях столиці. Кожна серія триває близько 10 хвилин. Серіал розміщено у відкритому доступі за лінком – http://surl.li/njtdet.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x