Сучасний роботодавець хоче працювати з висококваліфікованими спеціалістами, які мають міцні знання, навички та досвід роботи із сучасною технікою та технологіями.

Наш педколектив проводить системну роботу для забезпечення випускників закладу робочими місцями. Для цього укладаються трьохсторонні угоди між роботодавцями, здобувачами освіти та освітнім закладом. Зокрема укладені договори про співпрацю з таким підприємствами регіону: ПрАТ “Свеський насосний завод”,
ДП “Свеське лісове господарство”, ТЦ “Агромашремонт”, Ямпільський агролісгосп,
продуктові магазини Свеської та Ямпільської громади ФОП,ПП, Шосткинського району, Сумської області.

Окрім працевлаштування випускники професійного аграрного ліцею можуть продовжити навчання у вищих навчальних закладах ІІ-ІV рівнів акредитації.

Зокрема, на другий чи третій курс навчання без результатів ЗНО до Професійно-педагогічного коледжу Глухівського національного педагогічного університету імені О. Довженка, Глухівського коледжу імені С.А.Ковпака чи продовжити навчання у Глухівському національному педагогічному університету імені О. Довженка, Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака.

ДПТНЗ “Свеський ПАЛ” укладені договори про співпрацю з таким підприємствами регіону:

  • ПрАТ “Свеський насосний завод”,
  • ДП “Свеське лісове господарство”,
  • ТЦ “Агромашремонт”,
  • Ямпільський агролісгосп,
  • продуктові магазини Свеської та Ямпільської громади ФОП,ПП, Шосткинського району, Сумської області.
  • Кафе ПП.
  • Наші учні проходять  тут виробничу практику і мають подальше працевлаштування.
  • **********************************************************************************************************
  • У рамках Європейського року вмінь та навичок 10.11.2023 року 42 педагогічних працівників з 19 закладів професійної (професійно-технічної) освіти області пройшли навчання на базі ДНЗ «Охтирський центр професійно-технічної освіти» за програмою «Приготування сучасних кулінарних страв української кухні за молекулярною технологією» з професії «Кухар». До воркшопу долучилися і наші педагогині Лариса Рогозинська та Оксана Шаповалова. Вони опрацювали теоретичний курс та оволоділи практичними навичками приготування кулінарних страв здорового харчування за технологіями молекулярної кухні: сферифікація і желювання. Під час приготування страв молекулярної кухні використана текстура агар-агар. Страва «Курячий мус з овочами та хлібною «землею» вражала незвичайною технологією та різноманітністю презентування.🥳😋

Виробнича практика в кафе “Смородина” смт.Свеса. Учениця групи 2кух.Компанієць Світлана

Кафе “Стріт-фуд”м.Глухів. Учениця групи 2кух Ахтирко Марина

  • 01 березня 2023 року в Сумській області проведено II етап Всеукраїнських учнівських олімпіад зі спеціальних дисциплін серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.
  • Нашою учасницею, представницею професії “Плодоовочівник”, стала Цибульова Яна.
  • Учениця І курсу впорався із завданням в професійних перегонах і посіла ІІ місце! Вітаємо Яну з перемогою!

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x